19 Şubat 2011 Cumartesi

Izgara takoyaki nasıl satılır?

Takoyaki, bir Japon meze ile kızartılmış buğday meyilli oluşur merkezinde haşlanmış ahtapot. Bu toplarla sık sık bir kürdan sonunda servis edilir. Tava meze pişirmek için kullanılır. Eğer otantik Japon şekilde bunları pişirme bağlıyız, bir takoyaki satın almalı ızgara. 

1. Takoyaki sizin için bir boyut belirleyin ızgara. Izgara bir seferde 15-20 topları olun. Bardak yaygın çapı 3 cm ve toplar 1 1 / 2 inç çapında olan pişmiş sonra. 

2. Takoyaki diğer özellikleri düşünün ızgara. En ağır bir döküm ve elektrik vardır yapılır. Biraz var yönetir. Bunlar genellikle 9 inç arasında bulunmaktadır. 

3. Web sitelerinin Amazon ve eBay gibi takoyaki ızgara satmak için çevrimiçi bakın. Izgara ABD en mağazalarında bulunmazlar. Bazı ızgara ve takoyaki tarifleri, alır ve yağ fırçalar dönüm satılmaktadır. 

4. Japon restoranı nerede bir takoyaki satın alabilirsiniz sormak git ızgara. Osaka, Japonya takoyaki ızgara neredeyse her eve ve birçok mağaza bulunmaktadır. Sizin Japonya o size ızgara yollayabilirsiniz yerlerde bir yol verebilir takoyaki hizmet veren bir Japon restoranı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder